16 AĞUSTOS, CUMA, 2024

DasDas, Yeni Oyunu “Ayna” ile Sezonu Açıyor

Bu sene 7. yaşını kutlayan DasDas, 20 Eylül’de yeni oyunu Ayna’nın prömiyeriyle yeni tiyatro sezonunu açacak.

Kurulduğu günden bu yana birçok tiyatro oyununu, müzisyeni ve sanatçıyı sahnesinde ağırlayan DasDas, zengin bir programla yeni sezona girmeye hazırlanıyor. DasDas, 20 Eylül akşamı yeni prodüksiyonu Ayna’nın prömiyeri ile kapılarını açacak, yıl boyunca da konuk tiyatro ekiplerini, müzisyenleri ve stand-up gösterilerini sahnesinde misafir etmeye devam edecek.

İngiliz yazar Sam Holcroft’un ünlü oyunu Ayna, İlham Yazar’ın yönetmenliğinde Türkiye’de ilk kez DasDas’ta sahnelenecek. 2023 yılında Londra’da prömiyerini yaptıktan sonra, seyirciden ve eleştirmenlerden beğeni toplayan oyun, 20 Eylül akşamı DasDas’ta prömiyerini yapacak. Ayna’da her şeyin değersizleştiği bir toplumda aşkın ve adaletin arandığı eğlenceli, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir düğün davetiyle başlayan oyun içinde bir oyun anlatılıyor. Oyunun kadrosunda ise Aytek Şayan, Barış Gönenen, Begüm Akkaya, Sarp Akkaya yer alıyor.

Eylül ve ekim ayı programında ayrıca Zengin MutfağıJoseph K., Deli BayramıTitus Kompleks ve Cyrano oyunları da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Birçok konuk oyunu sahnesinde misafir etmeye devam edecek olan DasDas, geçtiğimiz senenin öne çıkan stand-up gösterilerine de ev sahipliği yapacak. DasDas, 25 Ekim’de de etkileyici sesi ve performansıyla Zuhal Olcay’ı ilk kez sahnesinde ağırlayacak.

​DasDas’ın programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
1031
0
Tag: Ayna, DasDas
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage