13 AĞUSTOS, SALI, 2024

Habitat Live Müzik Festivali Başladı

12 Ağustos akşamı (dün) caz müziğinin önemli isimlerinden Emin Fındıkoğlu’nun + 12 projesiyle başlayan Habitat Live Müzik Festivali, 8 Eylül akşamı pop müziğinin ünlü seslerinden Nazan Öncel’in konseriyle sona erecek. Pek çok yerli ve yabancı sanatçının sahne alacağı festivalde toplam 26 konser dinleyicilerle buluşacak.

Her akşam 21.00’de başlayacak festival boyunca; Nazan Öncel, Kaan Tangöze, Bülent Ortaçgil, İlhan Erşahin’s & Istanbul Sessions, Ayşe Tütüncü Kuartet, Dilan Balkay, Şakalı Akustik; Harun Tekin & Koray Candemir, Elif Çağlar, Son Feci Bisiklet, İmer Demirer Kuartet, Melis Sökmen, No Land, Cümbüş Cemmat, Peyk gibi yerli isimler konser verecek. Festival kapsamında müzikseverler Claudia Madeira (POR), Koffie (HOL), Teshay Makeda (İNG), Sra. Tomasa (İSP) Daniel Tatita Marquez (URG) ve Enzo Avitabile (İTA) gibi uluslararası isimleri de dinleme şansı bulacak.

Festivalde ayrıca satılan biletlerle sokak hayvanlarından, yeni doğan bebeklere ve ihtiyaç sahibi ailelere kadar uzanan çeşitli sosyal destek paketlerine bağışta bulunulacak.

​Habitat Live Müzik Festivali biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
939
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage