23 OCAK, CUMA, 2026

Nezaketin Dönüştürücü Etkisi: “Fırtına Geliyor”

Chris Naylor-Ballesteros’un nezaketin dönüştürücü etkisini, topluluk olmanın önemini ve bir felaket ânında bile dayanışmanın neleri mümkün kılabileceğini anlattığı kitabı Fırtına Geliyor, Ayşe Tuba Ayman’ın çevirisiyle Mundi Çocuk’tan çıktı.

Fırtına Geliyor, 4 yaş ve üzeri tüm okurlara duygusal bağı yüksek bir hikâye sunuyor. Nehir kıyısındaki yuvasını çok seven Kurbağa ailesi, her zaman eski ağaç kütüğünden uzak durur; çünkü orada yaşadığına inanılan “Büyük ve Korkunç Bir Şey” vardır. Ancak aniden kopan şiddetli bir fırtına her şeyi değiştirir. Küçük Kurbağa, rüzgârın savurmasıyla kendisini bir anda o gizemli kütüğün içinde bulur ve burada karşılaştığı gerçek, yalnızca kendi hayatını değil, tüm topluluğun kaderini değiştirir.

​“Nehir kıyısında yaşam güzeldi ama karanlık ağaç kovuğu hep gizemliydi. Fırtına çıkınca, Küçük Kurbağa kendini birden o kovuğun içinde buldu ve korkunun ardında saklı bambaşka bir sır keşfetti. Bazen en beklenmedik dostluklar, en büyük fırtınalardan doğar.”

0
602
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage