28 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2024

Salon İKSV Kapılarını Açıyor

Salon İKSV, sonbahar sezonunda da alternatif müziğin başarılı isimleri ve yeni yetenekleri müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Salon İKSV’nin programında yer alan isimler arasında Fred Armisen, Bon Entendeur, Lana Lubany, OMA, Thomas Azier, Monsieur Minimal ve Derya Yıldırım & Grup Şimşek bulunuyor. Konserlerin biletleri ise 29 Ağustos Perşembe günü satışa çıkacak. Salon sahnesi bu yıl farklı müzik türlerinden isimlerin yanı sıra, ilk kez +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nde seyircilerle buluşan ve çok sevilen Komedi Salonu etkinliklerini de gerçekleştirilecek. Salon’un sonbahar sezonu, Saturday Night Live hayranlarının yakından tanıdığı, Emmy adayı Portlandia dizisinin yaratıcılarından, komedyen, yazar, yapımcı ve müzisyen Fred Armisen’in müzikli komedi şovu “Comedy for Musicians but Everyone is Welcome” ile 28 ve 29 Eylül’deki iki gösteriyle başlayacak.

Salon’un +1 ve Garanti BBVA’nın destekleriyle yıl sonuna kadar ağırlayacağı isimler arasında kökleri Filistin’e uzanan, günümüz avant-pop sahnesinin en ilginç sanatçılarından Lana Lubany; yılın keşfi olmaya aday İngiliz dörtlü OMA; Yunanistan’ın güncel indie-pop öncüsü Monsieur Minimal; elektronik müzikle tutku dolu ilişkisini her notasında hissettiren Hollandalı müzisyen Thomas Azier ve güneşli, hedonist Fransız Rivierası’ndan Bon Entendeur, bağlamacı ve multi-enstrümantalist Derya Yıldırım’a dünyanın dört bir yanından müzisyenlerin katıldığı saykedelik müzik kolektifi Derya Yıldırım & Grup Şimşek yer alıyor.

Salon İKSV’nin programı hakkında detaylı bilgiye buradan, biletlerine ise Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Program:

+1 Komedi Salonu Sunar: Fred Armisen’s “Comedy for Musicians but Everyone is Welcome”
28 Eylül Cumartesi 21.00
29 Eylül Pazar 19.00

Garanti BBVA Konserleri: Monsieur Minimal
19 Ekim Cumartesi 21.00

+1 Sunar: Thomas Azier
26 Ekim Cumartesi 21.00

+1 Sunar: Bon Entendeur
1 Kasım Cuma  21.00
2 Kasım Cumartesi 21.00

+1 Sunar: Lana Lubany
22 Kasım Cuma 21.00

Derya Yıldırım & Grup Şimşek
23 Kasım Cumartesi 21.00

+1 Sunar: OMA
7 Aralık Cumartesi 21.00

0
1195
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage