13 OCAK, CUMARTESİ, 2024

Volkswagen Arena 10. Yılını Kutluyor

Volkswagen Arena, “Her Şey Bir Arenada” mottosuyla 10. yılında da dolu bir programla katılımcılarıyla buluşmaya devam ediyor.

2023 boyunca dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar birçok farklı etkinlikte; 60 farklı organizatörle iş birliği içinde, 120’ye yakın etkinlikte, 100’e yakın sanatçıyı ve 250 bini aşkın misafiri ağırlayan Volkswagen Arena ocak ayında da yeni içeriklere ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sene boyunca; 6 yıllık aranın ardından yeniden Türkiye’ye gelen bas gitar dehası Marcus Miller, dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvası olan Red Bull Campus Clutch’ın Dünya Finali, biletleri hızla tükenen yerli alternatif rock müziğin öne çıkan temsilcilerinden Mor ve Ötesi’nin ili konseri, 2018 yılından bu yana kapalı gişe izleyicilerle buluşan KREK Tiyatro’nun Dünyada Karşılaşmış Gibi oyunun 100. performansı, Fazıl Say’ın usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal ve farklı ses rengiyle dikkatleri her zaman üzerine çeken Cem Adrian’ı sahnesinde ağırladığı geleneksel hâle gelen yıl sonu konserleri başta olmak üzere pek çok özel performans Volkswagen Arena’da katılımcılarla buluştu.

1999 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri Eski Köprünün Altında ile rock müziğe yeni bir soluk getiren, yıllar içinde Belki Alışman LazımSeni Kendime SakladımEn Güzel Günüm Gecem, Darmaduman gibi çok dinlenen albümlere imza atan, Türkçe rock dünyasının en köklü ekiplerinden Duman, 13 Ocak’ta (bu akşam) Event 34 organizasyonu ve +1 sunumu ile Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Protest tavrı, parlak sesi ve hisli vokaliyle söylediği şarkıları, yankılandığı festivaller ve remiks versiyonları aracılığıyla uzun yıllardır dünyada da geniş yankı bulan sahnelerin efsane ismi Selda Bağcan’ın senfoni ile rock müziğin birleşimini sunduğu klasikleşmiş konsepti Senforock, New Generation Entertainment organizasyonu ile 28 Ocak Pazar akşamı Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

KREK Tiyatro’nun Afife Jale ödüllü oyunu Dünyada Karşılaşmış Gibi beşinci sezonunda da Volkswagen Arena’da izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda KREK’in kurucusu Berkun Oya’nın oturduğu; Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Fatih Artman, Okan Yalabık, Öner Erkan, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’in rol aldığı Dünyada Karşılaşmış Gibi sıra dışı sahne tasarımı ve zekice işlenmiş senaryosuyla, Pozitif iş birliği ile 30 ve 31 Ocak tarihlerinde Volkswagen Arena’da sahnelenecek.

​Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinliklerle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
984
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage