29 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2024

Yarasa Çıkmazı Serisi “Kederli Kuşlar Ormanı” ile Devam Ediyor

Göktuğ Canbaba’nın kaleme aldığı “Yarasa Çıkmazı Serisi”nin gizem dolu üçüncü kitabı Kederli Kuşlar Ormanı, Ege Karadayı’nın resimleriyle XLibris tarafından yayımlandı.

İlk kitabı Mumalevi Malikanesi’nde karanlıktan hiç hoşlanmayan ve asla cadı olmayı istemeyen Gredi’nin Bayan Mumalevi’nin malikânesinde yaşamasına ve cadılık eğitimi almasına tanık olmuştu okur. İkinci kitap olan Gizemli Kara Kediler’de ise, Cadı çırağı Ayfin, örümcek ağı bağlamış bilmecelere, karanlığın içinde gizlenen bulmacalara bayılıyordu. Malikânedeki gizemli canavarın sırrını çözmek, Bayan Küllükadeh’in kayıp kocası Kaptan Kabakaş’ın başına gelenleri öğrenmek Ayfin’e düşmüştü.

Kederli Kuşlar Ormanı’nda ise Usey, cadı çırağı olarak seçildiği için çok heyecanlıydı. Ancak bir ay ölüp bir ay dirilen kardeşinin lanetini kaldıramadığı için çok üzülen Bay Kuzgunnefesi’nin gözü cadı çırağını görmüyordu. Usey’in Kederli Kuşlar Ormanı’nı tek başına keşfetmesi, ormanda dolaşan Avareayaklardan uzak durması, göl canavarına ve kovuğundan giren herkesi yiyen koca çınar Kederyutan’a dikkat etmesi gerekiyordu. Ustası olmadan tılsımları nasıl öğrenecek ve bütün bunların üstesinden nasıl gelecekti ki! Usey ne yapıp edip bu laneti ortadan kaldırmanın bir yolunu bulmalıydı.

0
1049
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage