11 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2024

Ben Böhmer ve Lykke Li İmzalı “Hiding” Yayında

Ben Böhmer, 27 Eylül’de Ninja Tune etiketiyle çıkacak stüdyo albümü Bloom’un “Hiding” isimli ikinci teklisini yayımladı. Şarkıda Böhmer’e Lykke Li eşlik ediyor.

Oh Wonder, Enfant Sauvage (The Blaze) ve birçok ismin yer aldığı Böhmer’in yeni albümü Bloom, 27 Eylül’de Ninja Tune etiketiyle ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde müzikseverlerle buluşacak. Indie, pop ve elektronika’yı bir araya getiren “Hiding”, Ben Böhmer’in gür pad’leri ve yüksek melodileriyle dolup taşarken, kıpır kıpır breakbeat’lerin üzerinde ise Lykke Li’nin ikonik vokalleri geliyor. Böhmer, teklisini “Her zaman yazmak istediğim bir şarkıydı” cümlesiyle özetliyor. “Hiding” 2019’dan bu yana Lykke Li’nin ilk orijinal iş birliği özelliği de taşıyor.

“Yaklaşık bir milyar toplam dinlenmeye ulaşan büyük başarısının ardından Ben Böhmer, kendisini aslında kendisi olmayan bir yöne doğru çekilirken buldu. Bu süreçte hayat onu kendisi için en önemli şeylerden uzaklaştırdı. (2022’de 200'den fazla performansa imza attı.) Bloom bir resetlenme, kendi arzularının ve köklerine daha emin bir şekilde yeniden yöneliş. Ben Böhmer’in beste yapma ve şarkı yazma yetenekleri, Lykke Li, Oh Wonder, Enfant Sauvage (The Blaze), JONAH (önceki single "Best Life"ta yer alan) ve daha fazlasıyla ön plana çıkıyor.”

Ben Böhmer ve Lykke Li imzalı “Hiding” şarkısını buradan dinleyebilirsiniz.

0
2219
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage